Artikelen

Solix BTW retour aanvragen

Schermafbeelding 2013-12-08 om 21.59.36

Door een uitspraak van het Europese hof is het mogelijk om de BTW op zonnepanelen, die geplaatst zijn na 20 juni 2013, terug te vragen. Het gaat in deze situatie om een particuliere aanschaf van zonnepanelen.

Een geweldig bericht natuurlijk, maar wel met een kleine drempel: om de BTW terug te krijgen moet u namelijk bij de Belastingdienst staan ingeschreven als ondernemer. 
Aangezien de voordelen van deze regeling zo groot zijn heeft Solix besloten om een partner te zoeken die dit voor u kan regelen;
 BTWretour.nl

Wat doet BTWretour allemaal voor u:
BTWretour bestaat uit een team van kundige Belastingconsulenten die in samenwerking met de belastingdienst de aangifte zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt voor u, als klant zijnde. Door het invullen van 1 formulier en het sturen van een kopie van 4 documenten regelt BTWretour de gehele teruggaaf voor u.

BTW retour werkt op basis van het principe “niet goed, geld terug”.

1.    Als eerste zal BTW retour u aanmelden bij de belastingdienst als ondernemer. Zij vullen de hiervoor benodigde formulieren in en versturen deze naar de belastingdienst. Ook vangen zij alle correspondentie met de belastingdienst betreffende de BTW aanvraag voor u op.

2.    Hierna wordt de BTW aangifte verzorgd. Deze wordt ingevuld met de inkomsten en uitgaven die u als ondernemer kunt opvoeren en deze wordt ingediend bij de belastingdienst.

3.    Als laatste wordt ontheffing voor u aangevraagd voor de BTW aangifte in de toekomst en wordt er daardoor voor gezorgd  dat u geen aangifte meer hoeft te doen.

Aanbieding:
Voor deze werkzaamheden rekent BTWretour éénmalig een bedrag van € 149,95 (exclusief BTW). De BTW op dit bedrag à € 31,49 vragen zij ook voor u terug bij de Belastingdienst.

Mocht het onverhoopt, door bijzondere omstandigheden, niet mogelijk zijn om de BTW terug te vragen dan wordt dit bedrag direct en zonder verdere vragen of procedures aan u terug gestort.

Interesse?
Vul dan uw gegevens in door op de volgende link te klikken of meld u aan bij Solix als geïnteresseerde.

BTWretour zal in dat geval zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Voor vragen en informatie betreffende de BTW teruggave kunt u contact opnemen met BTW retour via telefoonnummer 085-0091127 of e-mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De beschreven dienst wordt u aangeboden door het bedrijf Adfino C.S. U kunt deze dienst afnemen via Adfino C.S. middels de website www.btwretour.nl/solix. U kunt deze dienst niet afnemen via Solix. 
Voor het bestellen van zonnepanelen en zonneboilers kunt u bij Solix terecht.